how to create your own web page for free

DIY sähköauton muunnososat meiltä

Voit tilata kauttamme laadukkaita ja tasalaatuisia käytettyjä Li-Ion akkukennoja ja moduuleja DIY -sähköautoprojektiisi. Lisäksi saat kauttamme 3.3kW - 22kW AC-laturin, akkubalanserin, BMS ja kontaktoreja sähköautomuunnokseesi. Akkuja kysyttäessä ilmoita sarjaankyketttävä Li-ion akkukennojen määrä ja kennojen kapasiteetti Ah.

3.3kW - 22kW AC-laturi sähköautomuunnokseen

Vesisuojatut ilma tai vesijäähdytetty onboard laturit sähköautoon CAN -ohjauksella. Ohjauspiirillämme voimme ohjelmoida laturin tarpeittesi mukaan virran ja loppujännitteen osalta.

3.3kW ilmajäähdytteisen laturin hinta ilman kaapeleita ja ohjauspiiriä hinta 890€ + alv24%. Saatavat jännitealueet 360V(270-420V) ja 210V(200-300V). Laturissa lisäksi 2W 12V lähtö. Paino 4.5kg. 210V(200-300V) mallia on saatavana heti varastostamme. Kysy tehokkaampia malleja myynnistämme (tehokkaammat tilaustuotteita).

Mobirise

Aktiivinen max 24S balanseri Li-ion / LifePo4 akuille CAN-väylällä ja puhelinsovelluksella

Aktiivinen 1-24S balanseri max 1A virralla. Niitä voidaan kytkeä myös sarjaan. Esim. 3kpl balansereita sarjassa saadaan hoidettua max. 70 LI-ION/LIFEPO4 kennon balansointi. Balanseri ei tarvitse ulkopuolista virtalähdettä. Myös lämpötila anturi mukana. Puhelinsovellus Android puhelimille Bluetooth -yhteydellä. CAN -väylän nopeus 250kbps. Balanserin hinta 195€ + alv /kpl (Saatavana suoraan varastostamme)
Lisäpalveluna voimme tehdä CAN -väyläohjauskortin haluamillasi ominaisuuksilla. Kysy sen hintaa.

96S Li-ion Cell BMS

Kauttamme saat suoraan varastostamme käytetyn Nissan Leaf akkujen BMS:n johtosarjalla tai ilman 96 sarjaan kytketylle Li-Ion akkukennolle. Leaf Spy ohjelman kautta akuston arvoja voidaan tarkkailla puhelimella ja balansointi toimii automaattisesti. Voimme myös ohjelmoida siihen ohjainlaitteen lisämaksua vastaan sovellustasi varten. BMS -ohjaimen hinnat alkavat 490€ + alv

SafeBMS BMS akkusuojamoduulit

SafeBMS on itse kehittämämme ja valmistamamme kompakti akkuhallintamoduuli suurkennoille. Siinä on jännitteen ja lämpötilan tarkkailu sekä optiona TOP-balancing 1.2A virralla. SafeBMS on kehitty varmatoimiseksi järjestelmiin, missä on suuret virrat (=elektromagneettisia häiriöitä), kuten sähköauton akusto. Se soveltuu edullisena ratkaisuna erinomaisesti myös mm. aurinkokennojärjestelmiin. Moduulissa on ns. brake line, mikä kytketään sarjana kennosta toiseen. Kun jonkun kennon ylärajajännite tai alarajajännite saavutetaan brake line katkaistaan, jolloin akuston purussa voidaan ohjata virran katkaiseminen esim. releellä tai virran rajoittamiseen ja ylärajajännitteellä latauksen pysäyttämiseen. Voimme ohjelmoida moduulit myös eri jännitteille asiakkaiden toivomusten mukaan.

Myymme SafeBMS akkuhallintamoduuleja  minimissään 20kpl erissä, milloin yhden SafeBMS moduulin hinta on 11.95€ + alv /kpl ilman top balansointia ja 14.95€ top balansoinnilla.

Mobirise

SAFEBMS AKKUJALLINTAMODUULIN TIEDOT

Parametrit ovat ohjelmoitavissa asiakkaan toiveiden mukaan

Soveltuu LIFePo4/Li-ion kennoille: 20Ah-80Ah

Ylärajajännite: Määriteltävissä 3.6-4.2V

Alarajajännite riippuen lämpötilasta: 2.6-3.5V

Balansointiijännitealue on nääriteltävissä

Lämpösulake katkaisee virran tai lämpötilaylityksessä

Mitat (piirilevy): 32mm x 25mm x 11mm

Brake Line: Katkaisulinja 5-12V. Linjan napaisuus voi olla kumpi tahansa

Kennoja voi kytkeä sarjaan jopa 2-200kpl. Moduulit kytketään toisiinsa yksinapaisella "brake Line" -kaapelilla.

Virrankulutus: 4,2mA normaalitilassa, 0,2mA power safe moodissa

Led kennon tilailmaisin:
Normaalitilassa ledi vilkahtaa lyhyesti 2s välein. Balansoinnissa led vilkkuu syklisesti 1s välein.
Ylärajalla ledi vilkkuu nopeasti.
Alarajalla ledi ei pala lainkaan.
Mikäli kennossa on ollut ylä tai alarajan ylitys 30min aikana ledi vilkuttaa pitkän vilkahduksen.
Power safe moodi alarajajännitteen alapuolella

Korkeajännite EV-kontaktorit

Meiltä löytyy heti varastosta Tyco Kilovac EV200 kontaktoria, max. 500A / 900 Vdc hintaan 90€ + alv. Kontaktorissa on 12V coil ja pieni pitovirta 130mA.

Mobirise

TYPE 2 latausportti EV konversioon 16A, yksivaiheinen, 1m kaapeli

Type 2 latausliitin EV sähköautokonversionn, 16A, yksivaiheinen. 1m kaapeli. HInta 95€ sis alv24%

Käytetyt sähköautojen akut muunnossähköautoihin

Meiltä löydät käytettyjä LI-Ion akustoja muunnossähköautoprojektiin, esim. Nissan Leaf akustot ja muista pistokeautoista puretut akustot. Katso tarjonta litium akut -sivulta

Ota yhteyttä

Kysy lisätietoa.

EKOLOGISET RATKAISUT

PISTOKEHYBRIDI.FI

Ota yhteyttä palautelomakkeellamme.
Vastaamme sähköpostilla tai soitamme
sinulle.
Toimipaikkamme sijaitsee Keski-Suomessa
Saarijärvellä ja Joutsassa.